Banner_edited.jpg
Hout 28.png

Het atelier dat hout en epoxy samenbrengt

BADKAMERMEUBELS VAN HOUT

Ga je voor een rusteke badkamer of liever voor een industriële look in de badkamer? Elke look kan gecreëerd worden met de houten badkamermeubels van HOUT28. Daarnaast is elk badkamermeubel100% uniek. Niet alleen doordat geen enkel boomblad hetzelfde is, maar tevens door de afwerking. Hierin kunt u de finishing touch bepalen. Een rondere afwerking? Een ander hoekje? You name it & wij doen het. 

Daarnaast geeft HOUT28 om het milieu. Zo kappen wij geen bomen die niet al voor de kap bedoelt waren en planten wij voor elke gekapte boom een boom terug.''Give back to nature'' is ons motto.

Daarnaast zijn onze producten duurzaam. Het streven is dat een boomstamtafel een leven lang mee gaat. Het milieu blij, jij blij!

badkamermeubels

Een strakke badkamer of een gemoedelijke warme sfeer, alles kan gecreëerd worden met de houten badkamermeubels. Een houten badkamermeubel is in elke badkamer een echte eyecatcher.

epoxy

Naast een afwerking met olie of lak kan er in de houten badkamermeubels ook expoxy verwerkt worden, om net dat extra beetje exclusiviteit uit te stralen. Epoxy is er in verschillende kleuren en zowel in lak als matte variant en kan dus geheel passend in elk interieur gemaakt worden. 

houtsoort en formaat

Ons aanbod in badkamermeubels is zeer gevarieerd, omdat we werken met veel verschillende houtsoorten. Van eiken tot walnoot en van iep tot olijf. Tijdloos en klassiek of juist edgy en robuust; elke houtsoort heeft z'n eigen authentieke uitstraling. Naast looks is er uiteraard ook keuze in formaat. Kleine wandmeubels voor de sfeer of juist de grotere wandmeubels voor opruim mogelijkheden en op maat gemaakte kastjes, badkamermeubels zijn er in alle soorten en maten. 

afwerking

Onze badkamermeubels kunnen zowel zwevend worden gemaakt als worden voorzien van een stalen constructie. Zwevend voor een strak en minimalistisch interieur met daar tegenoverstaand de stalen afwerking voor een industriële look. Het hout zelf wordt bewerkt met duurzame olie of lak, voor een zo lang mogelijk zo mooi mogelijk resultaat. 

wandmeubel kopen?

Wilt u graag een houten badkamermeubel kopen? Dan kunt u altijd langskomen in ons atelier om de verschillende soorten hout te bekijken, advies in te winnen en het bij uw wensen passende badkamermeubel uit te kiezen. Tevens is er op afspraak een interieurstylist aanwezig om uw wensen te vertalen in hét badkamermeubel perfect passend in uw interieur (of net niet passend uiteraard als het gaat om een interieur met een edgy randje). Kortom, van houtvragen tot stylingvragen: in ons atelier voorzien wij u graag van advies. In verband met corona willen we u wel verzoeken alvorens uw bezoek een afspraak te maken. 

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u ons uiteraard ook bellen of een bericht sturen.