BOOMSTAMTAFELS

Alle boomstamtafels die HOUT28 maakt zijn 100% uniek. Niet alleen doordat geen enkel boomblad hetzelfde is, maar tevens door de afwerking. Hierin kunt u namelijk de helpende hand zijn. Een rondere afwerking? Een ander hoekje? You name it & wij doen het. 

Daarnaast geeft HOUT28 om het milieu. Zo kappen wij geen bomen die niet al voor de kap bedoelt waren en planten wij voor elke gekapte boom een boom terug.''Give back to nature'' is ons motto.

Daarnaast zijn onze producten duurzaam. Het streven is dat een boomstamtafel een leven lang meegaat. Het milieu blij, jij blij.

bOOMSTAMTAFELS

Van knusse hoekjes tot industriële grootheden, voor elk interieur maken wij een bijpassende tafel. Sterker nog, u heeft zelf de hand in het ontwerp. U kunt namelijk mee bepalen in het design. Zo is elke tafel 100% uniek. Daarnaast is elke tafel gemaakt uit één boomstam, waardoor de tafelbladen een massief en stevig geheel vormen. Door de nerfverwerking in de tafelbladen behoudt het tafelblad een levendige en authentieke uitstraling. De boom leeft voort in het blad. 

VAN SALON TOT DINER

Gezellig dineren aan de boomstaftafel, een echte eyecatcher als salontafel of wellicht een combinatie van beide? De boomstamtafel maakt de sfeer, waar deze ook staat. Doordat u de hand heeft in het ontwerp van de boomstamtafels kunnen we de boomstamtafels passend maken binnen elk interieur. Of u de boomstamtafel nou als salontafel of eettafel wilt, wij maken de tafel geheel passend. Liever een kleinere boomstaftafel? Ook dat is uiteraard mogelijk; wij maken namelijk tevens de prachtigste boomstam bijzettafeltjes. Double click me or click Edit Text, it's easy.

HOUTSOORT

Bij onze boomstamtafels heeft u de keuze uit verschillende soorten hout. Van Eik tot walnoot, van iep tot olijf & so the list goed on. Wilt u voor een robuustere uitstraling gaan, dan past de boomstamtafel van walnoot daar perfect bij, maar wilt u bijvoorbeeld liever een tafel die wat meer easy going is, dan biedt een boomstamtafel van eikenhout dé uitkomst. Uiteraard kunt u altijd vrijblijvend advies vragen over de verschillende soorten hout waarvan de boomstamtafels worden gemaakt. Op elk potje past een dekseltje en in elk interieur past een houtsoort. 

boomstamtafel 

kopen?

Wilt u graag een boomstam tafel kopen? Dan kunt u altijd langskomen in ons atelier om de verschillende soorten hout te bekijken, advies in te winnen en de bij uw wensen passende tafel uit te kiezen. Tevens is er op afspraak een interieurstylist aanwezig om uw wensen te vertalen in dé boomstamtafel perfect passend in uw interieur (of net niet passend uiteraard als het gaat om een interieur met een edgy randje). Kortom, van houtvragen tot stylingvragen: in ons atelier voorzien wij u graag van advies. In verband met corona willen we u wel verzoeken alvorens uw bezoek een afspraak te maken. 

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u ons uiteraard ook bellen of een bericht sturen.