WANDMEUBELS VAN HOUT

HOUT28 is gespecialiseerd in het maken van wandmeubels. Van de prachtigste houten badkamermeubels tot tvmeubels: we're your man. 

Met onze meubels brengen wij karakter in uw interieur. Wij maken namelijk alleen gebruik van hout van de beste kwaliteit. Zo lijken onze meubels niet alleen massief, maar zijn ze dat ook echt. 

wandmeubels

Of je het nu gebruikt als opbergruimte , om je mooiste objecten tot hun recht te laten komen of als televisieonderstel, wandmeubels zijn in elke interieur onmisbaar. En naast dat wandmeubels onmisbaar zijn, dragen ze ook nog eens bij aan de sfeer die je wilt uitstralen in je intereur. De houtsoort is hierin bepalend. Walnoot geeft namelijk een industriëlere look dan eiken, dat juist was rustieker is. Een wandmeubel kan dus subtiel een plekje in het intereur vinden of juist een echte eyecatcher zijn. 

afwerking

Onze wandmeubels kunnen zowel zwevend worden gemaakt als worden voorzien van een stalen constructie. Zwevend voor een strak en minimalistisch interieur met daar tegenoverstaand de stalen afwerking voor een industriële look. Het hout zelf wordt bewerkt met duurzame olie of lak, voor een zo lang mogelijk zo mooi mogelijk resultaat. 

houtsoort en formaat

Ons aanbod in wandmeubels is zeer gevarieerd, omdat we werken met veel verschillende houtsoorten. Van eiken tot Walnoot en van iep tot olijf. Tijdloos en klassiek of juist edgy en robuust; elke houtsoort heeft z'n eigen authentieke uitstraling. Naast looks is er uiteraard ook keuze in formaat. Kleine wandmeubels voor de sfeer of juist de grotere wandmeubels voor opruim mogelijkheden, wandmeubels zijn er in alle soorten en maten. 

epoxy

Naast een afwerking met olie of lak kan er in de houten wandmeubels ook expoxy verwerkt worden, om net dat extra beetje exclusiviteit uit te stralen. Epoxy is er in verschillende kleuren en zowel in lak als matte variant en kan dus geheel passend in elk interieur gemaakt worden. 

wandmeubel kopen?

Wilt u graag een houten wandmeubel kopen? Dan kunt u altijd langskomen in ons atelier om de verschillende soorten hout te bekijken, advies in te winnen en het bij uw wensen passende wandmeubel uit te kiezen. Tevens is er op afspraak een interieurstylist aanwezig om uw wensen te vertalen in hét wandmeubel perfect passend in uw interieur (of net niet passend uiteraard als het gaat om een interieur met een edgy randje). Kortom, van houtvragen tot stylingvragen: in ons atelier voorzien wij u graag van advies. In verband met corona willen we u wel verzoeken alvorens uw bezoek een afspraak te maken. 

Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kunt u ons uiteraard ook bellen of een bericht sturen.